06 29 08 15 74 info@eventline.nl
Select Page

MEET THE PARENTS

Michael van den Berg

Michael van den Berg

Founder en project manager

 

Michael begeleidt onze klanten van A tot Z. ‘We gaan in gesprek en kijken met elkaar wat de functionele eisen en wensen zijn voor het online event. Samen met de klant bepalen we wat het eindstation is en hoe we daar komen.’

Met een grenzeloze passie voor de evenementenbranche en een hart technische producties is Eventline onderdeel geworden van de dagelijkse werkzaamheden. ‘Ik wil dat onze klanten de service krijgen die ze verdienen, we laten niemand in de kou staan en zorgen dat het evenement op een geheel nieuwe en passende wijze door kan gaan.’

 

 

Milan Vente

Technisch Architect en Software Engineer

Ik ben open, geduldig, pragmatisch met veel gevoel voor kwaliteit. Werken doe ik graag in teamverband met een zelfstandige taak. Ik kan mij goed uitdrukken in woord en geschrift, maar communiceren doe ik liever mondeling en ben niet bang om initiatief en leiding te nemen. Ben een aanhanger van SCRUM/Agile werkmethoden en heb daar de afgelopen jaren ervaring mee opgedaan in diverse rollen.

Met mijn technisch inzicht en creativiteit ben ik een toegevoegde waarde om van een conceptueel ontwerp of idee naar een concrete oplossingsrichting te komen. Met deze vaardigheden kan ik een passende oplossing realiseren voor complexe ICT uitdagingen.

Roy van der Zon
Roy van der Zon

Roy van der Zon

Designer en user interface expert


Roy is een energieke, uitermate gedreven en enthousiaste web developer. Hij staat altijd open voor nieuwe ideeën en is een prettige partner om mee te sparren over ideeën. Omdat Roy goed is in ”out of the box” denken komt hij vaak met creatieve oplossingen. Kritiek ervaart hij niet als vervelend, maar pakt hij op als leermomenten. Met zijn positieve denkwijze draagt hij meer dan gemiddeld bij aan een prettige en veilige sfeer op de werkvloer en helpt hij anderen waar mogelijk.

 

 

KOM IN CONTACT  

Neem vrijblijvend contact op om te spreken over de mogelijkheden voor uw digitale platform.