Eventcast is een van onze gebruiksvriendelijkste producten

EVENTCAST

 

in deze naar eigen smaak ingerichte pagina is geoptimaliseerd om duizenden bezoekers tegelijk te kunnen voorzien van een livestream evenement zonder te veel poespas. De pagina is opgemaakt naar de huisstijl van het evenement of het bedrijf. 

 

Een livestream kan overal vandaan plaatsvinden en rechtstreeks naar Eventcast worden gestreamd. Het maakt dus niet uit of de livestream wordt uitbesteed door Eventline, een van onze partnerbedrijven of dat u zelf gaat streamen: op Eventcast is uw livestream in goede handen en zorgen wij dat al uw bezoekers uw evenement zonder problemen kunnen volgen. 

 

Neem contact op

Hoe doen we dat?

WHITE LABEL PAGE 

Al onze systemen zijn ingericht op schaalbaarheid, meetbaarheid en zijn te stapelen. Dit betekent dat onze systemen continue meten hoeveel gebruikers de service benaderen en wij proactief meeschalen in onze capaciteit. Als we moeten uitbreiden zullen onze systemen dit automatisch doen, zodat geen enkele gebruiker tegen foutmeldingen aanloopt terwijl uw evenement juist goed bezocht wordt. Wij kunnen Eventcast inrichten om tot wel honderdduizend bezoekers tegelijk te ontvangen. 

 

Voor wie is Eventcast geschikt?

Eventcast is geschikt voor de zakelijke en de particuliere gebruiker: als je een boodschap wilt delen aan een breder publiek en dit wil doen op een aantrekkelijke pagina die opgemaakt in eigen stijl, ben je op de juiste plek beland. Naast een streaming player is het ook mogelijk om een chat te tonen of gebruik te maken van de Q&A functionaliteit. De bezoekers van je evenement kunnen vragen stellen en op elkaar reageren.  

Eventcast is daarmee geschikt voor webinars, productpresentaties of terugkerende vergaderingen die makkelijk en snel toegankelijk moeten zijn. 

Als het evenement meer interactie vereist, of er documenten of naslagwerk moet worden teruggelezen adviseren wij te kijken naar het Eventline Platform, waarbij de mogelijkheden voor interactie en het inzien van video’s, documenten en face-to-face videoconferences wel mogelijk zijn. In Eventline Platform wordt ook veel data verzameld over je bezoekers en hun gedrag binnen het platform. 

Hoe werkt livestreamen?

Je hebt een plek nodig waar vandaan je kunt livestreamen. Dit kan een professionele studio zijn, je zolderkamer of in samenwerking met een bedrijf die dit voor je doet. Vanuit een studio heb je een of meer camera’s, goed geluid en eventueel licht nodig. Met een stabiele internetverbinding leg je contact naar het Eventcast platform en wij zorgen dat jouw webinar, presentatie of ander evenement bij alle bezoekers van jouw omgeving zichtbaar is. 

De achterkant is geniaal

Al onze omgevingen zijn redundant uitgevoerd, klaar om op te schalen naar een hogere performance en voorzien van realtime monitoring.  Wij begrijpen dat livestreams voor onze opdrachtgever spannend klinkt, daarom kijken wij continue mee. We kijken mee en samen met onze opdrachtgever bepalen we de best passende configuratie. We maken de omgeving in orde en zorgen dat alle verbindingen zijn getest. Tijdens het event monitoren we continue onze services en zijn we bereikbaar voor je vragen. 

Schaalbaar, stapelbaar en meetbaar

De voordelen onder elkaar

  • Stabiel platform voor al je bezoekers, geen risico’s dat je capaciteit tekort komt 
  • White label platform: jouw logo en uitingen in beeld 
  • Geen reclame van andere aanbieders, soortgelijke video’s of afleidende animaties 
  • Opgemaakte pagina in style van het evenement of jouw organisatie 
  • Vanuit eigen locatie, of bij ons in de studio: streamen over de hele wereld 
  • Ondersteuning in de voorbereiding en we zijn bereikbaar tijdens je live event 
  • We verzamelen data over het aantal deelnemers van je webinar, presentatie of evenement 
  • Eventcast is gemakkelijk te koppelen aan je eigen platform of website 
  • Inzichtelijke tarieven en geen verborgen kosten 
  • In te zetten bij hybride en online events