Jouw Event Platform helemaal naar smaak ingericht

Wij openen graag onze online deuren voor de bezoekers van jouw evenement.

Het Event Platform van Eventline is een digitale interactieve omgeving waar het evenement tot leven komt. Geef je bezoekers de mogelijkheid om met elkaar in contact te komen of geef de bezoekers een tour langs jouw digitale etalage. Het Event Platform is zo ingericht dat bezoekers gestructureerd en overzichtelijk alle informatie over jouw (hybride) evenement kunnen vinden. Je zit altijd op de eerste rij, je kan je eigen online route lopen en je kan toegang krijgen tot exclusieve content. Want ook online zien we je. Het Event Platform van Eventline wordt volledig naar stijl van het evenement ingericht, zodat de bezoekers jou ook ziet.

 

Om het Event Platform passend te maken voor jullie evenement is het belangrijk om bij het begin te beginnen. Wat is het uiteindelijke doel van het event en hoe kunnen wij hier zo goed mogelijk op inspelen. Wil je bijvoorbeeld je doelgroep informeren of wil je hen juist aan je laten binden?  Op basis van deze voorkeuren stellen wij de achterkant van jullie Event Platform in. Achter de schermen bouwen wij aan het denkbeeldige podium, zorgen wij voor genoeg plek en zorgen wij dat de routes duidelijk zijn, eigenlijk net zoals bij een fysiek evenement. De achterkant van het Event Platform is geniaal. Technisch is bijna álles mogelijk!

Het Event Platform is eenvoudig en overzichtelijk.

Bezoekers van je evenement kunnen op verschillende manieren het platform bezoeken. Zo is het mogelijk om de online omgeving af te schermen voor gebruikers met een bestaand account, of door een account aan te maken. Denk bijvoorbeeld aan een vakbeurs, een (internationaal) bedrijfsuitje of een lezing. Wanneer het een publiek evenement is, kan de omgeving ook worden ingesteld dat iedereen het platform kan bezoeken. Zo kunnen potentiële klanten meer informatie over jullie vinden, het gesprek met jullie aangaan en meedoen met het programma.

De achterkant is geniaal! Schaalbaar, stapelbaar en meetbaar.

De achterkant van het platform is geniaal en daarin is alles mogelijk. Wil je weten wat er technisch allemaal mogelijk is, kijk dan vooral onze video waarin we dit uitleggen. Het Event Platform is eenvoudig en overzichtelijk in te richten. Je werkt met verschillende hoofdpagina’s en subpagina’s. Bij een meerdaagse beurs kunnen de hoofdpagina’s gebruikt worden voor de dagen en de subpagina’s voor de verschillende programmaonderdelen zoals een lezing, een training en een interactieve netwerkborrel. Bezoekers kunnen hun eigen online pad bewandelen en wij sturen ze indien gewenst in de juiste richting. Je kan namelijk je content inplannen zodat je bezoekers op het moment dat jij dat wilt in de juiste (online) zaal zitten. 

Deze subpagina’s kan je weer voorzien van extra’s. Wil je bijvoorbeeld dat je bezoekers tijdens een lezing vragen kunnen stellen? Dan voegen wij een chatfunctie toe aan de pagina. Staat jouw idee er niet tussen? Geen probleem! Wij kunnen deze extra’s zelf ontwikkelen speciaal voor je evenement.

Een handige extra die wij altijd voor jullie inbouwen is de mogelijkheid om jullie gegevens te analyseren.

Ondersteuning op maat

Voorafgaand, tijdens en na het evenement staat de accountmanager en service desk van Eventline altijd voor al je uitdagingen klaar! Tijdens het evenement wordt de online/hybride omgevingen door technische specialisten gemonitord op performance, werking en bereikbaarheid, hierdoor kunnen we snel reageren en met je meedenken naar een passende oplossing!

Ben je enthousiast geworden? Wij ook! We laten graag meer zien achter onze eigen online deuren