06 29 08 15 74 info@eventline.nl
Select Page

MEET THE PARENTS

In 2020 werden de krachten van 3 young professionals gebundeld en werd de basis van Eventline gelegd. We ontwikkelden een online platform.

Michael van den Berg

Michael van den Berg

Founder en project manager

 

Michael van den Berg is co-founder van Eventline en heeft ruime ervaring in de evenementenbranche. Zijn ervaring berust zich op verschillende zakelijke evenementen waarbij complexiteit en details nooit hetzelfde werden opgelost en creatieve evenementen met een hoge amusements- en belevingsnormen werden uitgevoerd. Michael is uitvoerend producent en voorziet uiteenlopende organisaties van advies, ontwerp en verzorgt de uitvoerende productie van online, hybride en live events. Hij is gespecialiseerd in het uitwerken van concepten waarbij hij verder kijkt dan zijn eigen eiland. “We vinden meedenken met onze klant en toeleveranciers belangrijk, door samen te werken geven de we de eindgebruiker dat wat ze verdienen en waar ze voor betalen.” Deze kennis en werkwijze zijn vast onderdeel van Eventline.

Binnen de organisatie is Michael verantwoordelijk voor de commercie en dagelijkse bedrijfsvoering. 

 

Milan Vente

Technisch Architect en Software Engineer

Milan Vente is specialist in het ontwikkelen van technische oplossingen voor het online platform. Milan is co-founder van Eventline. Zijn kundige blik op complexe projecten brengen nieuw daglicht waaruit de ver doorgedachte ontwikkelingen uit voort zijn gekomen. Milan is naast creatief ook pragmatisch en heeft een hoge kwaliteitsstandaard. “Met mijn technische inzicht en creativiteit ben ik een toegevoegde waarde om van een conceptueel ontwerp of idee naar een concrete oplossingsrichting te komen. Met deze vaardigheden kan ik een passende oplossing realiseren voor complexe ICT-uitdagingen.”

Milan is binnen Eventline verantwoordelijke de technische ontwikkelingen van het platform en alle productoplossingen die we maken voor fysieke en hybride evenementen.

Roy van der Zon
Roy van der Zon

Roy van der Zon

Designer en user interface expert

De technische ontwikkelingen worden aan de gebruikerskant ontwikkelt en ontworpen door Roy van der Zon. Hij is co-founder van Eventline en richt zich binnen het platform op user experience, het volledige design en het gebruikersgemak. Zijn frisse en specialistische blik op gebruikersgedrag zorgt dat het platform ontzettend toegankelijk is. Roy is een energieke, uitermate gedreven en enthousiaste web developer. Hij staat altijd open voor nieuwe ideeën en is een prettige partner om mee te sparren. Omdat Roy goed is in “out of the box” denken komt hij vaak met creatieve oplossingen. Met zijn positieve denkwijze draagt hij meer dan gemiddeld bij aan een prettige en veilige sfeer op de werkvloer en helpt hij anderen waar mogelijk.

“Net als veel anderen maken we websites, ontwerpen en technische evenement oplossingen. Voor ons zijn dit meer dan alleen oplossingen. Bij Eventline worden wij uitgedaagd om concepten te bedenken waarin de klantwensen, nieuwe innovaties en onze oplossingen samensmelten tot een geheel. Ik haal mijn energie uit het momentje op de bank waarin ik verdwaal in de prachtige evenementen die we met onze klanten opzetten.”

We zijn voorstander van specialisme en willen kennis en ervaring maar al te graag uitbreiden. We werken met dit fantastische, breed georiënteerd team:

 

Femke van Welbergen

Brand & Creative manager

Femke is Brand & Creative Manager bij Eventline. Deze dame heeft rijke kennis in de creatieve branche en is specialist op het gebied van evenementen, communicatie en media. Femke heeft met haar expertise een groot aandeel in Eventline, waar onze opdrachtgevers van profiteren. Daarnaast werkt ze aan het versterken van het merk Eventline en aan het bouwen van onze community. 

Roy van der Zon
Richard Kerkvliet

Richard Kerkvliet

Front-end developer

Richard is front-end developer en werkt op technisch vlak mee aan het platform. Als bijna afgestudeerd developer geeft Richard mede vorm aan de ontwikkelingen die vrijwel dagelijks worden doorgevoerd binnen de verschillende applicaties van Eventline. Zijn technische kennis en creatieve mindset brengen de omgevingen van onze opdrachtgevers naar een next level.

Walter Heemskerk

Imageneer

Walter is een creatieve handy-man en zorgt ervoor dat alle technologische producten die we maken op evenementen verschijnen. Hij is vindingrijk, creatief, zeer oplossingsgericht en een echte alleskunner op het gebied van hardware. Walter is binnen Eventline Imagineer en werkt op creatief en inhoudelijke manier aan fysieke producten die we slim kunnen inzetten op evenementen. Zijn ogen zijn voornamelijk gericht op de brug tussen online technologie en fysieke beleving.

Roy van der Zon
Jelle Wouters

Jelle Wouters

Safety & priority manager

Jelle is software compliance goeroe. Zijn brede technische kennis op het gebied van applicaties, compliance, veiligheid en datazekerheid zorgen ervoor dat we er echt alles aan doen om te zorgen dat data veilig is bij Eventline en gebruikers en opdrachtgevers op een goede manier optimaal gebruik kunnen maken van de mogelijkheden van Eventline en derde applicaties.

DOE JE MEE?  

We zijn jong, dynamisch en groeiend bedrijf, opzoek naar leuke en prettige samenwerkingen met organisaties die open staan voor hele mooie concepten en oplossingen.

Wil jij ook bijdragen aan Eventline en samen met ons werken aan creatieve, inhoudelijke en belevenisvolle evenementen? Heb je ideeën over een organisaties die wij kunnen ondersteunen of een gouden tip? Neem dan contact op.