Levert Eventline nog andere diensten?

Jazeker! Het team binnen Eventline heeft verschillende vaardigheden en disciplines. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of we hebben het al eens gedaan. Heeft je probleem te maken met een evenement of creatieve online/offline uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Kan ik Eventline inschakelen voor een eenmalige creatieve sessie?

Bij ons is alles mogelijk. We overleggen wel graag van te voren alle ins en outs van de opdracht of het verzoek.

Hoe kom ik in contact met de support?

Voor projecten die door ons gehost worden stellen wij een aparte support afdeling vanaf begin tot eind. Op de dag(en) van het het Evenement kunnen we extra bereikbaarheid inplannen zodat er altijd snel geschakeld kan worden.

Wie zijn jullie?

Bij Eventline werken we aan next level concepten voor evenementen. Creativiteit en technologie vormen de basis vormen van al onze plannen.

Wil je meer weten over wie wij zijn? Lees dan: Wij zijn Eventline

Hoe maken wij die next level concepten voor evenementen?

Eventline biedt een aantal diensten aan waarmee wij onze partners kunnen ondersteunen. Van storytelling tot conceptontwikkeling. Bekijk al onze diensten hier!

Met wie werk ik straks samen?

Wij werken graag samen! Afhankelijk van het project, de benodigde specialismes en de samenwerking kijken we wat er nodig is. In sommige gevallen gaan we een hechte samenwerking aan tussen de opdrachtgever en ons team, in andere gevallen kan de samenwerking ook opgeschaald worden naar externe specialisten binnen ons netwerk.