Concept-ontwikkeling

Bij Eventline denken wij vernieuwend en zijn wij gedurfd. Wij vinden het belangrijk om samen tot het mooiste resultaat te komen en gaan dan ook graag het gesprek aan met onze klanten. Ons team bestaat uit verschillende young professionals allemaal met hun eigen expertise. Eventline kan daardoor het hele evenement samen met jullie bedenken, creëren, produceren en organiseren.

Eve Flip
w

Stap 1: Om de ronde tafel

Een evenement organiseren doen wij samen aan onze (ronde) tafel. Aan een ronde tafel creëer je een samenhorigheidsgevoel en dat vinden wij belangrijk. Wij verbinden ons met jou om samen de mooiste verhalen over te brengen. Een evenement waar over nagepraat wordt staat of valt bij een uniek concept. We luisteren naar jullie wensen en geven samen vorm aan het bouwboek van jullie evenement. Zo komen we samen tot een uitzonderlijk bouwboek dat helemaal bij jullie past.

Stap 2: Connecting the dots

Na onze brainstormsessie zit ons team bomvol ideeën. Het is nu tijd om te laten zien wat wij kunnen creëren. Onze creatieve meesterbreinen komen samen en maken het daadwerkelijke bouwboek. Wij werken zowel als ‘white label’ team maar ook custom-made. Door dit bouwboek kunnen wij jullie in detail vertellen wat we kunnen organiseren en hoe we dit willen doen.  

Stap 3: Boks!

Wij komen jullie graag vertellen wat wij allemaal kunnen. Na dit tweede gesprek gaan wij graag aan de slag met het echt realiseren van jullie evenement. Onze samenwerking bekronen we graag met een boks! Vanaf dat moment is het startschot gelost en gaan wij samen met onze partners aan de slag. Wij werken al jarenlang met veel vaste partners samen en hebben al de mooiste verhalen mogen vertellen. 

Stap 4: D-day

De dag van jullie evenement! Samenwerken betekent natuurlijk ook dat wij aanwezig zijn op jullie evenement. Wij zorgen ervoor dat het evenement vlekkeloos verloopt en dat jullie echt kunnen genieten. Er is altijd een heldere communicatie tussen onze partijen doordat we alles onder een dak kunnen aanbieden. 

Stap 5: Proostend kijken we terug

Wij zetten ons in voor langdurige samenwerkingen en voegen jou hier natuurlijk graag aan toe! Wij bouwen aan een community en verbinden graag ook onze klanten met elkaar. Eve onze community mascotte weet wat er speelt in onze omgeving en speelt daarop in.